(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

ТВ комода Феликс

6,800ден
5,100ден

Димензија: 120х50х40 cm

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A

Боја – корпус артисан/фронт бело и антрацит

Материјал – иверка 16 mm

 

Боја на фронт

Бело и антрацит

Боја на корпус

Артисан

Back to Top