Повеќе од мебел

Збогатете го вашиот дом со мебел изработен со стил

Асортиман

Гирриг Гарнитури

Дневни соби

Гирриг Трпезарии и маси

Трпезариски сетови

Гирриг Душеци

Спални соби

Гирриг Претсобја

Претсобја

Гирриг Чевларници

Канцелариски мебел

vitrina grand amb

Мебел на акција

Во нашите салони во Охрид и Битола можете да го погледнете нашиот широк асортиман на дневни соби, спални, детски соби, мебел за вашето претсобје и канцелариски мебел.

Овој месец ве изненадуваме со супер акција на попусти на вашите омилени парчиња мебел.

 

Услуги

Гирриг Транспорт

ТРАНСПОРТ

Салонот за мебел „Гир Риг“ располага со соодветен магацин од каде нашите возила брзо, навремено и секако бесплатно ја дистрибуираат купената роба на територијата на целата држава.
Може достава и со карго.

Гирриг Кредитирање

Плаќање на рати

Салонот за мебел „Гир Риг“ за своите ценети купувачи нуди повеќе можности за плаќање на рати: – од 6 до 36 рати во соработка со Охридска Банка А.Д Скопје и во НЛБ Тутунска банка од 6 до 72 рати по најповолни услови на пазарот.