(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Комода Октава

12,478ден

Димензии: 180х81х45 cm

Исчисти

Купувај на рати

5 x 2496

Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја – кастело / антрацит, сонома / бело

Иверка – 18 mm

Димензии

180х81х45 cm

Боја

Кастело / Антрацит, Сонома / Бело

Back to Top
Производот е додаден во кошничката