(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Агол Гросо (Д+К)

74,540ден

Димензии: 264x193x75/85 cm
– двосед: 164х105х75 cm
– двосед-агол: 100х193х75 cm

Спореди
  • модерен дизајн, со дрвени ногарки
  • постои можност за комбинација на боја и модел на штоф
  • удобна гарнитура
  • седечкиот дел е изработен од сунѓер со дебелина од 30cm
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
  • висината на гарнитурата е 75cm, а висината со перниците е 85cm
  • перниците не се вклучени во цената
  • со механизам за пуштање
  • може да се нарача во две варијанти, со тросед или со двосед
Back to Top