(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Агол Јана

57,424ден

Димензии: 265х190cm, В: 75cm, дел за спиење: 215х140 cm

Спореди
  • класичен дизајн
  • постои можност за комбинација на боја и модел на штоф
  • погодна гарнитура за оние кои сакат тврд, цврст седечки дел
  • седечкиот дел е изработен од сунѓер со дебелина од 30cm
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
  • висината на гарнитурата е 75cm, а висината со перниците е 85cm
  • со механизам за пуштање и фиока за складирање
Back to Top