(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Ново
Попуст
Ново
Попуст

Агол Лисабон

56,250ден

  • Димензии: 273 x 185 x 64 см
Спореди
  • модерен дизајн со метални ногарки
  • удобна гарнитура, седечкиот дел е изработен од полиуретанска пена со густина од 32 kg/m³ + слој од акрилни влакна со густина од 200 gr/m²
  • полиуретанска пена со густина од 20 kg/m³  на потпирач
  • со механизам
Back to Top