(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Агол Поло

42,434ден

Димензии: 240х165х75 cm, дел за спиење: 200х140 cm

Спореди
  • модерен дизајн
  • постои можност за комбинација на боја и модел на штоф
  • удобна гарнитура, погодна за оние кои сакат тврд, цврст седечки дел
  • седечкиот дел е изработен од сунѓер со дебелина од 30cm
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
  • со механизам за пуштање и простор за складирање
Back to Top