(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Агол Виториа

99,655ден

Димензии:

Тросед: 230 x 98 x 85 см

Двосед: 153 x 98 x 85 см

Фотелја: 77 x 98 x 85 см

Агол: 98 x 98 x 85 см

Спореди

Збир на модерен, елегантен дизајн.
Во понудата има безброј комбинации бидејќи комплетот можете да го склопите по ваш избор.
Можно е да се купат посебни елементи, како и комбинации на бои, дезени.

Многу удобен сунѓер за седење (густина 30). Голем избор на материјали.
Дрвената конструкција обезбедува цврстина и издржливост.

Модулацијата вклучува тросед, двосед, фотелја, агол, лежалка и страни.

Back to Top