(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Ново
Ново

Агол Аурелиа

Димензии: 192 x 215 см

Спореди
  • модерен дизајн со дрвени ногарки во темен орев боја (или по барање на купувачот од достапните)
  • удобна гарнитура, седечкиот дел е изработен од полиуретанска пена со густина 32 kg/m³  и со слој од акрилни влакна со густина од 200 gr/m²
  • полиуретанска пена со густина од 22 kg/m³ + слој од акрилни влакна со густина од 200 gr/m² на потпирач
  • без механизам
Back to Top