(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Биро РС-90

5,288ден
3,966ден

 

 

Clear
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

SKU:N/A

Димензија  90 х 74 х 50 cm

Боја  сонома или бело

Материјал иверка – 18 mm

 

Боја

Бела, Сонома

Димензии

90х74х50 cm

Back to Top
Product has been added to your cart