Попуст
Попуст

Фиокар Хепи 4Ф

8,499ден

Димензии: 75х80х52 сm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја – сонома или бело

Иверка – 16 mm

Димензии

75х80х52 сm

Боја

Бела, Сонома

Back to Top
Производот е додаден во кошничката