(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Кревет КРТ-90

9,001ден

Димензија на дел за спиење 200х90 cm
Фиока за спиење 190х80 cm

 

Исчисти

Доколку сакате производот да го нарачате со фиока, штиклирајте го квадратчето „Со фиока“

Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја на корпус  бело со пори , сонома и К-107

Боја на фронт  бело со пори, пинк, плаво, песок, маслина, виолетова

Материјал  иверка 18 mm

Производот може да биде нарачан со или без фиока

Бојата на фронтот  се однесува на самата апликација на фиоката.

 

Фиока

Со фиока, Без фиока

Димензии

дел за спиење 200х90 cm
фиока за спиење 190х90 cm

Боја на фронт

Бело со пори, Виолетова, Маслинoва, Песок, Плаво, Розе

Боја на корпус

Бело со пори, К-107, Сонома

Вие исто така би сакале…

Back to Top