(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Чевларник Хепи 160 со фиока

9,555ден
8,600ден

Димензии: 80x34x160 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја: Сонома, бела, артисан

Материјал: иверка 16 mm

Боја

Артисан, Бела, Сонома

Back to Top