Попуст
Попуст

Комода Дора

14,519ден

Димензии: 180х80х45 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја – Кастело/бело

Материјал – иверка 18mm-кастело / иверка 16mm-бела софт

Боја на корпус

Кастело

Боја на фронт

Бело

Back to Top
Производот е додаден во кошничката