(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Фиокар Орион 4Ф + Огледало

3,740ден12,954ден

Димензии на огледало: 80х80 cm

Димензии на фиокар: 75х80х52 сm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја на корпус: сонома, бело со пори
Боја на фронт:
бела МДФ, беж МДФ

Елементите може да се купуваат заедно или оделно

Елементи

Фиокар, Огледало, Комплет

Боја на корпус

Бело со пори, Сонома

Боја на фронт

Беж МДФ, Бело МДФ

Back to Top