(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Спална соба Орион

65,687ден 49,265ден

Димензии: плакар Орион КЛ-180 – 180х60х220 cm
наткасна Орион 2Ф – 45х40х40 cm
фиокар орион 4Ф – 80х80х50 cm
огледало Орион – 80х80 cm

Во цената се вклучени: плакар, две наткасни, фиокар и огледало.

Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

Материјал – иверка + медијапан 18мм
Боја – елегантен даб / беж медијапан

Елементите може да се нарачат и одделно:

Плакар Орион КЛ-180 
Цена: 41759-25%=31319ден

Наткасна Орион 2Ф 
Цена: 2*4.344-25%=6516ден

Фиокар орион 4Ф
Цена: 10.800-25%=8100ден

Огледало Орион
Цена: 4.440-10%=3330ден

Димензии

лежај Клио – 200х160 cm
плакар Орион КЛ-180 – 180х60х220 cm
наткасна Орион 2Ф – 45х40х40 cm
фиокар орион 4Ф – 80х80х50 cm
огледало Орион – 80х80 cm

Back to Top
Производот е додаден во кошничката