(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Клуб маса Стил

4,930ден

Димензии: 120×60 cm

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A

Материјал: иверка 25mm
Боја: Бело со пори, сонома, кастело
Ногарки: метални

Боја

бело со пори, кастело, Сонома

Back to Top