(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Клуб маса Кент

9,052ден

Димензии: 110х60 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја: бела со висок сјај
Апликација: бело со пори, кастело и сонома
Материјал: иверка 18 mm / 25mm

Димензии

110 х 60 cm

Боја

бела сјај

Апликација

Бело со пори, Кастело, Сонома

Вие исто така би сакале…

Back to Top