(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Комода Лара

12,835ден

Материјал:  иверка 18мм / метални ногалки

Димензии: 134 х 38 х 89 см

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A

Материјал:  иверка 18мм / метални ногалки

Димензии: 134 х 38 х 89 см

Боја

нов даб | антрацит

Back to Top