(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Комода Атина 2К3Ф

11,815ден

Димензии: 140х85х40 cm

 

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја: бело пори , сонома , артисан/антрацит

Материјал: Иверка 18 mm

 

Димензии

140х85х40 cm

Боја

Артисан / антрацит, бело со пори, Снежен храст, Сонома

Back to Top