(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Комода Лана 4К2Ф

17,943ден

Димензии: 200х41х87 cm

 

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја на корпус – бело, сонома, кастело 
Боја на фронт –
бело пори 
Материјал
– иверка – 25 mm / 18mm

 

Димензии

200х41х87 cm

Боја на фронт

Бело пори

Боја на корпус

Бело, Сонома, Кастело

Back to Top