ПОПУСТ
ПОПУСТ

Клуб Маса Хепи 120

2,810ден
2,529ден

Димензии: 120×60 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја: Сонома, бела и артисан

Материјал: 18 mm иверка

Димензии

120×60 cm

Боја

Артисан, Бела, Сонома

Back to Top
Производот е додаден во кошничката