(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Витрина Парма

23,470ден

Целосна димензија на витрината е 290цм.
Димензии по елементи:
Полица 110 x 24 x 40 cm
ТВ дел 150 x 40 x 43 cm
Плакар 80 x 40 x 200 cm
Комода 60 x 32 x 103 cm
Елемент со стакло над ТВ дел 39,5 x 32 x 157 cm

 

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја: сонома
Материјал:
16mm иверка

 

Боја

Сонома

Back to Top