(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Комода Вики 2К3Ф

26,997ден
22,947ден

Димензии: 150х85х45 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја – бела висок сјај / бело мдф

Материјал – корпус иверка 18mm бело в.сјај / фронт и апликации – бело медијапан 18mm

Боја

бела висок сјај/бело мдф

Back to Top