(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Комода Лана 2К

8,194ден

Димензии: 100х41х87 cm

 

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја на корпус – бело, сонома, кастело
Боја на фронт – бело пори

Материјал: Иверка 25 mm

 

Димензии

100х41х87 cm

Боја на фронт

Бело со пори

Боја на корпус

Бела, Кастело, Сонома

Back to Top