(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Лежај Наџа Премиум

52,581ден

Димензии: 220 x 170 x 115 см, дел за спиење: 200 x 160 см

Спореди
  • модерен дизајн со дрвени ногарки
  • избор на материјал
  • удобен простор за спиење, жичано јадро со мемори пена
  • простор за складирање
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
Back to Top