Наткасна Хепи 1К

2,350ден

Димензии: 40×40х50cm

 

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја: сонома и бела

Боја

Бела, Сонома

Димензии

40x4050xcm

Back to Top
Производот е додаден во кошничката