Попуст
Попуст

Плакар Елза К-2

8,442ден

Димензии: 80x50x196 сm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја на фронт: бела
Боја на корпус:
сонома и бела
Материјал: 16 mm иверка

 

Димензии

80x50x196 сm

Боја

Бело / бело, Сонома / Бело

Back to Top
Производот е додаден во кошничката