(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Ново
Ново

Табуретка Дуња 70

9,684ден

Димензии: 75х50х45 cm

Спореди
  • класичен дизајн
  • постои можност за комбинација на боја и модел на штоф
  • удобна табуретка
  • седечкиот дел е изработен од сунѓер
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
Back to Top