(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Ново
Попуст
Ново
Попуст

ТДФ Сенатор

97,451ден

Димензии:

  • тросед, 222 x 101 см
  • двосед, 164 х 101  см
  • фотелја, 106 х 101 см
Спореди
  • модерен дизајн со дрвени ногарки во црна боја
  • удобна гарнитура, седечкиот дел е изработен од џебно јадро покриено со слој од полиуретанска пена со густина од 25 kg/m³ и слој од акрилни влакна густина 200 gr/m²
  • без механизам
Back to Top