(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

ТВ комода Париз

21,898ден

Димензии: 166х67х44,5 cm

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A

Боја: корпус – артисан, фронт – бело и антрацит
Материјал: корпус – иверка 25mm и 18mm, фронт – резбан медијапан со фолија

Боја на корпус

Артисан

Боја на фронт

Бело, Антрацит

Back to Top