(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Претсобје Хепи

20,398ден
15,299ден

Димензии: 150x37x206 cm

Clear
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

SKU:N/A

Боја Сонома и бела

Материјал:16 mm иверка

 

Димензии

150x37x206 cm

Боја

Бела, Сонома

Back to Top
Product has been added to your cart