(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Витрина Лисабон

24,440ден
18,330ден

Димензии по елементи:
Полици 100 x 20 x 17 cm
ТВ дел 180 x 40 x 46 cm
Висечки елемент 65 x 33 x 100 cm
Комода 65 x 32 x 104 cm

 

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја: бело пори / сонома-бело сјај , бело пори / артисан-бело сјај
Иверка
: 18 mm

Боја

бело пори / сонома-бело сјај, бело пори / артисан-бело сјај

Back to Top
Производот е додаден во кошничката