(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Клуб маса Теа

4,037ден

Димензии: 90х50 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја: бело со пори/антрацит и бело со пори

Материјал иверка – 18mm, со дрвени ногарки

Димензии

90х50 cm

Боја

бело со пори, бело со пори / антрацит

Вие исто така би сакале…

Back to Top