Клуб маса Каролина 80х80

5,800ден

Димензии: 80х80 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Материјал иверка: 18mm
Боја: белa висок сјај
Kант трака: 22*0,5

Димензии

80х80 cm

Боја

Бела висок сјај

Back to Top
Производот е додаден во кошничката