(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search

Канцелариска фотелја 2326

Спореди
Достапна боја: Црна
Наслон – сунѓер тапациран со еко кожа
Седиште – сунѓер тапациран со еко кожа
Постоље – метална хромирана база со колца + механизам
Раконаслон – пластика, тапацирана со сунѓер и еко кожа
Носивост – 120кг.
Back to Top