Попуст
Попуст

Комода Лана 2К3Ф

10,896ден

Димензии: 150х88х41 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја на корпус – бело пори , сонома, кастело , к-107
Боја на фронт – бело пори , црно (carcoal flow)

Материјал Иверка 18мм/25 mm

Димензии

150х88х41 cm

Боја на фронт

Бело со пори, Црна

Боја на корпус

Бело со пори, К-107, Кастело, Сонома

Back to Top
Производот е додаден во кошничката