(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Плакар КЛ-180

29,085ден

Димензии: 180х220х60 cm

Исчисти

Купувај на рати

5 x 5817

Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја на корпус: снежен храст , сонома , бело пори
Апликација: антрацит , бело пори , сонома , снежен храст
Материјал иверка 18 mm

Димензии

180х220х60 cm

Боја

бело со пори, Снежен храст, Сонома

Апликација

Антрацит, Бело со пори, Снежен храст, Сонома

Back to Top
Производот е додаден во кошничката