(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

ТВ комода Кент

15,808ден

Димензија: 180х47х58 сm

 

 

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја на корпус: бело сјај
Боја на фронт: бело мдф, беж мдф
Апликација и рамка: сонома, бело со пори, кастело

 

 

Димензија

180 х 47 х 58см

Боја на фронт

Беж МДФ, Бело МДФ

Боја на корпус

Бело висок сјај

Апликација

Бело со пори, К-107, Кастело, Сонома

Back to Top