Попуст
Попуст

Висечка полица Кент

2,799ден

Димензија: 140 х 23 сm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја на корпус: бело сјај

Боја на фронт: бело мдф,беж мдф

Апликација и рамка: сонома, бело со пори, кастело, к-107

Димензии: 140 х 23 см

Димензија

140 х 23 см

Боја на фронт

Беж МДФ, Бело МДФ

Боја на корпус

Бело висок сјај

Апликација

Бело со пори, К-107, Кастело, Сонома

Back to Top
Производот е додаден во кошничката