(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Детска Соба Хепи 6

22,954ден

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Материјал : Иверка 18mm

Гардеробер Хепи Г33
Димензии: 127 х 198 х 56 сm
Боја на фронт  бело со пори, пинк, плаво, песок, маслина, виолетова, виолетова

Наткасна Хепи НС2
Димензии 44 х 42 х 37 сm
Боја на фронт  бело со пори, пинк, плаво, песок, маслина, виолетова, виолетова

Боја на фронт

Бело со пори, Виолетова, Маслинoва, Песок, Плаво, Розе

Боја на корпус

Бело со пори, К-107, Сонома

Вие исто така би сакале…

Back to Top