(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Витрина Дорис

15,300ден

Димензии по елементи:
Полица 110 x 21 x 20 cm
ТВ дел 175 x 40 x 51 cm
Комода 65 x 40 x 146 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Материјал – иверка 16 mm
Елементи кои ја сочинуваат витрина Дорис се: полица, ТВ дел и комода.

Димензии

Полица 110 x 21 x 20 cm
ТВ дел 175 x 40 x 51 cm
Комода 65 x 40 x 146 cm

Боја

Артисан / Бело

Back to Top