(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

Конференциска фотелја Ц694БС

3,957ден

Спореди
Достапна боја Црна
Наслон – платно
Седиште – сунѓер тапациран со платно
Констрикција – хромирана
Раконаслон – хромирани + пластичен дел
Носивост – 100кг.
Back to Top