(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Кревет Соната

16,948ден

Димензија: 207x165x95cm
Дел за спиење 200x160cm

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A

Боја: Кастело/антрацит, бело со пори/антрацит
Материјал – иверка 18mm

 

Боја

бело со пори / антрацит, Кастело / Антрацит

Back to Top