(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Кревет Мартин

10,705ден
8,029ден

Димензии: 205х165 cm (дел за спиење 200х160 cm)

Clear
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

SKU:N/A
Боја

Снежен храст / Антрацит, Сонома / Бело

Back to Top
Product has been added to your cart