(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Плакар Соната

38,275ден

Димензии: 220х60х212 cm

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A

Боја – кастело/антрацит, бело со пори/антрацит
Материјал – иверка 18mm

Боја

бело со пори / антрацит, Кастело / Антрацит

Back to Top