(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

Кујна Лира

97,528ден

Димензија: 302х175 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Димензија: 302х175 cm
Боја на иверка:
антрацит, бело и беж
Боја на плотна: артисан , црна и капучино / избор на рачки
Материјал: медијапан 18mm

 

 

 

Димензии

260cm на работни и висечки елементи

Боја

антрацит, бело, беж

Боја на плотна

артисан, црна, капучино

Back to Top