(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Спална соба Вики

105,770ден 79,328ден

Димензии:
– плакар 203х220х53 cm
– наткасна 45х60х45 cm
– комода 150х85х45 cm
– огледало 120х65 cm

Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

Елементите може да се купуваат и одделно:

  • Плакар Вики 203х220х53 cm цена: 47.175-25%=35.381мкд
  • Наткасна Вики НС3 бр.2 45х60х45 cm цена: 2*12.899=25.798-25%=19.349мкд
  • Огледало Вики 120×65 cm цена: 5.800-25%= 4.350мкд
  • Комода Вики 2К3Ф 150х85х45 cm цена: 26.997-25%=20.248мкд

*во цената не е вклучен лежајот

Back to Top
Производот е додаден во кошничката