(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

Кујна Дана 260

55,000ден

Димензии: 260 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Димензија: 260cm
Боја на иверка:
артисан , бело и сонома
Боја на медијапан: антрацит , бело и беж
Боја на плотна: артисан , црна и капучино / избор на рачки
Материјал: иверка 16mm + медијапан 18mm

 

 

 

Боја на иверка

артисан, бело, сонома

Боја на медијапан

антрацит, бело, беж

Боја на плотна

артисан, црна, капучино

Димензии

260cm на работни и висечки елементи

Back to Top