(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Наткасна Лана 1К

2,778ден

Димензии: 40х40х51 сm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја на корпус  сонома, бело со пори, кастело

Боја на фронт бело со пори

Иверка – 18mm/25mm

Боја на фронт

Бело со пори

Боја на корпус

Бело со пори, Кастело, Сонома

Back to Top